DIVLJANJE NA CESTI: Audijem A6 raznio tramvajsku stanicu i pokosio zaštitne stupiće

U Branimirovoj ulici u Zagrebu dogodila se strašna prometna nesreća, a siloviti udar automobila snimile su nadzorne kamere oko četri sata u ponedjeljak ujutro. Prema podacima zagrebačke policije,  radi se o 31-godišnjaku koj je Audijem A6 zagrebačkih registarskih oznaka doslovno od siline udarca raznio tramvajsku stanicu i zaštitne stupiće. Samo pukom srećom nije bilo ljudi na stanici, jer bi ljudskih žrtava sigurno bilo. Vozač je  teško ozlijeđen i nalazi se u  Klinici za traumatologiju

Dolaskom do raskrižja s Draškovićevom ulicom, iz prometne trake za skretanje udesno nastavio je kretanje ravno nakon čega je, izlaskom iz raskrižja, prednjim kotačima naletio na rubni otok za usmjeravanje prometa na zapadnoj strani raskrižja i prešao preko njega te u kretanju prednjim dijelom vozila naletio na dva stupa pješačkih semafora, javili su  iz zagrebačke policije.

Od naleta na ogradu, dijelovi ograde su odbačeni na prednji dio osobnog automobila marke Škoda Octavia zagrebačkih registarskih oznaka, vlasništvo trgovačkog društva iz Zagreba te na vjetrobransko staklo osobnog automobila marke Škoda Rapid zagrebačkih registarskih oznaka, vlasništvo 36-godišnjaka, a koji su bili parkirani na parkiralištu sa sjeverne strane kolnika.

Stanica

Pogledajte snimku nesreće na Branimirovoj od prije par dana

Posted by Croatia Dashcam on Wednesday, February 26, 2020

Komentiraj