Divljak koji je mlatio taksista je sin više rangiranog djelatnika ministarstva

Matija Habljak/PIXSELL

Dvadesettrogodišnjak, koji je u noći sa subote na nedjelju pretukao 51-godišnjeg taksista i teško ga ozlijedio, u petak je pušten na slobodu.
Zagrebačko Općinsko državno odvjetništvo zaključilo je kako nema osnove za određivanje pritvora. “U kaznenom predmetu Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu provelo je dokaznu radnju ispitivanja okrivljenika zbog postojanja osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela teške tjelesne ozljede iz članka 118. stavak 1. Kaznenog zakona.
Nakon ispitivanja otvoreno je istraživanje tijekom kojeg će se provesti i druge potrebne dokazne radnje, a okrivljenik je potom pušten na slobodu jer zakonskih osnova za predlaganje i određivanje istražnog zatvora nije bilo”, navodi se u službenom odgovoru ODO-a portalu Index.
Jutarnji list, pak, u petak je objavio kako je 23-godišnjak ein jednog više rangiranog zaposlenika jednog ministarstva i ovo mu nije prvi nasilni kazneni grijeh.
Premlaćeni taksist i dalje se oporavlja od teških ozljeda lica i jabučice oka, zbog čega mu je trenutno ozbiljno narušen vid na jedno oko te ga čekaju operacija i višetjedni oporavak.

Divljaka koji je prebio taksista u Zagrebu pustili na slobodu

Komentiraj