Disco Lauba

DISCO LAUBA Dimiti from Paris po prvi put u Gradu Zagrebu

Disco Lauba je novi projekt tematskih partija u Gradu Zagrebu koji se temlje na svijetskom trendu velikog povratka disca.

Zlatno doba disca s kraja sedamdesetih godina prošlog stoljeća, spaja se sa suvremenom elektronskom glazbom u zanimljiv miks koji zadnjih nekoliko godina trese noćne klubove i top liste (Daft Punk, Pharell, Bruno Mars…).

Na prvoj Disco Laubi, po prvi put u Gradu Zagrebu, u subotu 11. ožujka, od 22 sata nastupa legendarni francuski DJ Dimiti from Paris.

Dimitri From Paris proslavio se svojim remixevima disco i soul klasika poznatih glazbenika poput Princea, Sister Sledge, Marvin Gayea, Diane Ross i drugih. Autor je mnogobrojnih kompilacija u kojima spaja originalni disco zvuk sa house glazbom…

Disco Lauba ekstravagantni je disco tulum koji uključuje mnogobrojne performere, plesače, blještavu scenografiju i hipnotičke projekcije.

Uz gosta iz Francuske, nastupit će i poznati zagrebački DJ-i – Alen Balen, Hrwoe i Tomo Ricov koji je ‘ponovo’ pokrenuo disco groznicu u Republici Hrvatskoj programom Studio 54 prije više od 15 godina u zagrebačkoj Tvornici.

Karte potražite na www.entrio.hr.

Yammatovo_Dimitri_from_Paris_plakat_600x900mm_odabrani_preview

Komentiraj