Direktoru BMW-a pozlilo tokom pres konferencije

Novi izvršni direktor kompanije BMW, Harald Krueger, srušio se u utorak na bini tijekom konferencije za medije na sajmu automobila u Frankfurtu.

Kruegeru je pozlilo dok je predstavljao najnovije modele bavarskog proizvođača na konferenciji za medije.

Tijekom novinske konferencije Krüger je najprije počeo teturati, a potom je pao na zemlju i tresao se. Prema pisanju Daily Maila, konferencija je do tog trena trajala samo pet minuta, a nakon što su mu pomogli da ustane, Krüger je trljao svoj zatiljak.

Krugeru, koji je postavljen za izvršnog direktora u svibnju 2015. godine, ovo je bio prvi javni nastup na tako značajnoj izložbi automobila, kao što je frankfurtski salon.

Iz njemačke kompanije objavili su kasnije da je Krueger na trenutak doživio vrtoglavicu.

”Gospodina Kruegera je pregledao liječnik. Njegovo stanje je sada stabilno i oporavlja se”, naveli su predstavnici BMW-a.

Pad je zasjenio zvijezdu konferencije, revolucionarni novi automobil i8, kojeg pokreće električni motor. Osim toga, tu je i 1,5 litreni trocilindarski benzinski motor. Za razliku od tradicionalnih automobila kod kojih motor pokreće kotače, kod ovog automobila motor puni baterije koje potom pokreću električni motor automobila.

Komentiraj