DIREKTOR LOKOMOTIVE “Dosta je bilo, stvarno dosta! Sustavno nas kradu”

HINA/Mario STRMOTIĆ

Direktor Lokomotive Božidar Šikić u ponedjeljak je za Sportske novosti izrazio ogorčenje zbog suđenja na štetu Lokomotive. Podsjetimo, Hajduk i Lokomotiva sinoć su na Poljudu odigrali 2:2.

“Dosta je bilo, stvarno dosta! Sustavno se krade Lokomotivu! Almeida nam je zabio pogodak iz zaleđa, protiv Intera za nas nije suđen čisti jedanaesterac kod 0:0, protiv Osijeka nas osakate, Bruno Marić i pomoćni sudac… Sudi jedanaesterac koji nije postojao. Protiv Rijeke sudac također vuče za protivnika. Sad sam vam već nabrojao sedam bodova! Gdje da ih sada vratimo?”, rekao je Šikić dodajući kako su najmladđa momčad lige, a svi se na njima iživljavaju.

Šikić se pita što su nekome skrivili da ih se sustavno krade. “Kad bismo napravili analizu, onda bi ljestvica drukčije izgledala. Ne može se sve lomiti na Lokomotivi. Jer tko ih j..e, njih možemo kako hoćemo. Sada su postali važni samo Dinamo, Rijeka, Hajduk i Osijek. Pustite naše klince neka igraju. Oni su perspektiva hrvatskog nogometa, mi stvaramo! A ne svi ovi strani igrači, koji igraju u tim klubovima”, poručio je.

Naveo je i da nitko iz klubova ‘velike četvorke’ nema igrače poput Majera i Ivanušeca.

Komentiraj