Dusko Marusic/PIXSELL

Đino Šverko podnio ostavku na članstvo u NO-u Uljanika

Član Nadzornog odbora Uljanika Đino Šverko podnio je u petak ostavku na mjesto u Nafzornom odboru, izvijestili su iz Uljaika. Odluka stupa na snagu dan prije održavanja glavne skupštine, okja će se održati 16. listopada.

“Član Nadzornog odbora Uljanika Đino Šverko je već ranije u medijima najavio ostavku na članstvo u Nadzornom odboru, te potvrđujemo da je 6. rujna 2018. zaprimljena njegova ostavka. Kako bi se izbjegla blokada upravljanja društvom i moguće posljedice takve blokade, odredio je da njegova ostavka stupa na snagu istekom kalendarskog dana prije dana održavanja glavne skupštine na kojoj će se izvršiti izbor članova novog Nadzornog odbora Uljanika d.d.”, navodi se u priopćenju Uljanika.

Na najavljenoj skupštini odlučivat će se o pokriću gubitaka i izmjeni ranije odluke o povećanju temeljnog kapitala. Na skupštini bi se trebalo razmotriti i izvješće Nadzornog odbora o vođenju poslova u 2017. i stav o predloženim odlukama u postupku povećanja temeljnog kapitala, te izvješće Uprave o stanju i poslovanju kompanije u 2017.

Nova glavna skupština dioničara Uljanika sazvana za 16. listopada

Komentiraj