Nino Photography

Dino Merlin 23. lipnja na Tvrđavi Brod

Svjetska turneja ‘Hotel Nacional’ Dine Merlina dolazi na jednu od najljepših otvorenih pozornica u Hrvatskoj – Tvrđavu Brod.

Pripreme za veliki ljetni open-air koncert 23. lipnja su u punom jeku i, iako je do susreta s publikom preostalo malo manje od dva tjedna, Slavonski Brod je već sada sav u znaku ovog dugo najavljivanog spektakla.

Čuven po tome da neumorno radi kako bi svojoj publici pružio nešto novo, svi oni koji tu večer budu u sasvim posebnom ambijentu Tvrđave Brod, doživjet će jedinstvenu glazbeno-scensku čaroliju kakvu samo priređuje Merlin: osvježena set lista posebno pripremljena za ljetnu sezonu i velika produkcija obogaćena specijalnim efektima.

Ususret svom prvom koncertu ovog ljeta Dino Merlin je poručio:

“Ovog mjeseca naš put oko svijeta se polako vraća kući. Dugo se nismo vidjeli i imam puno toga da vam ispričam. Jako se radujem našem susretu 23.6. na samom početku još jednog dugog toplog ljeta”.

Dino Merlin je jedan od najistaknutijih bosanskohercegovačkih autora i jedna od najvećih i najpopularnijih muzičkih zvijezda u ovom dijelu svijeta, o čemu svjedoči preko 700 000 posjetitelja aktualne svjetske turneje ‘Hotel Nacional’, brojni rasprodani koncerti i oboreni rekordi posjećenosti te glazbeni uspjesi istoimenog albuma koji je zauzeo visoko 8. mjesto na Billboard World Albums ljestvici.

Komentiraj