Sanjin Strukic/PIXSELL

DINAMO ZADOVOLJAN Ova pobjeda bila je važna za samopouzdanje

Trener Dinama Zoran Mamić bio je zadovoljan nakon pobjede njegove momčadi nad Osijekom. Istaknuo je kako su se njegovi nogometaši dobro prilagodili uvjetima te misli kako su zasluženo osvojili tri boda.

“Drago mi je da nije bilo novih povreda i da se možemo pripremati za ono što nas čeka idući tjedan”, dodao je. Što se tiče ozlijeđenih igrača, poručuje kako Sigali neće biti spreman za Bayern, dok je Pinto ’50:50′.

Vratar Dinama Eduardo kazao je kako su sretni zbog nove pobjede te ističe koliko je bilo važno slaviti na Maksimiru. “Htjeli smo nastaviti pozitivan niz i nastaviti s dobrom atmosferom prije utakmice Lige prvaka. Nije bilo lako protiv Osijeka, napeto je bilo od prve minute i teren je bio stvarno težak”, kaže Eduardo te poručuje kako su zasluženo slavili.

Dvostruki strijelac Armin Hodžić rekao je kako je ova pobjeda bila važna za samopouzdanje. “Dat ćemo sve od sebe da protiv Bayerna nastavimo isto ovako iako znamo da neće biti lako na Allianz Areni”, poručio je Čileanac Angelo Henriquez.

Komentiraj