DINAMO: Tekstovima o narušenom zdravlju trenera Krznara pokušava se destabilizirati klub

Dinamo se oglasio priopćenjem nakon što je Večernji list objavio članak u kojem se navodi da je zbog zdravstvenih problema upitna pozicija Damira Krznara u klubu iz Maksimira. Tom prigodom su poručili:

“Temeljem današnjih napisa u medijima o navodno teško narušenom zdravlju glavnog trenera Dinama g. Damira Krznara zbog kojeg je “upitna njegova trenerska pozicija”, demantiramo da se radi o teškoj bolesti. Riječ je o autoimunoj bolesti koja je pod kontrolom i ni na koji način ne utječe na njegovo obavljanje poslova glavnog trenera i sportskog direktora, kako sada tako ni u budućnosti.

Naš trener u potpunosti je posvećen poslu i koncentriran na uspješan završetak sezone, osvajanje dvostruke titule te pripreme za iduću natjecateljsku sezonu.

Tekstove o narušenom zdravlju našeg glavnog trenera smatramo zadiranjem u privatnost g. Krznara te pokušajem destabilizacije momčadi i kluba u ključnim trenucima sezone kada očekujemo osvajanje još jednog naslova prvaka Hrvatske i ulazak u finale Hrvatskog nogometnog kupa.”, zaključili su Plavi.

Komentiraj