Dinamo pustio u prodaju ulaznice za dvoboj s Villarrealom

Iako će prvi susret četvrtfinala Europske lige u kojem Dinamo u četvrtak s početkom u 21 sat u Maksimiru dočekuje španjolski Villarreal zbog epidemioloških mjera proći bez publike na stadionu iz Maksimira su odlučili pustiti u prodaju ulaznice za taj dvoboj.

“Pozivamo navijače da kupovinom ulaznice postanu dio povijesti. Ujedno zahvaljujemo svima koji će na ovaj način sudjelovati i u jednoj lijepoj akciji.”, poručili su iz Dinama.

Navijači s ulaznicom koja košta 50 kuna neće moći na stadion, ali će dobiti vrijednu uspomenu koja će biti trajni podsjetnik na veliki uspjeh momčadi, a ujedno će sav prihod od prodaje biti namijenjen za rad zaklade “Nema predaje” te će u suradnji s kapetanom Arijanom Ademijem biti utrošen za jednu konkretnu humanitarnu akciju.

Riječ je o službenoj zakladi kluba koja je pokrenuta u studenom prošle godine i koja se bavi humanitarnim aktivnostima, donacijama te društveno odgovornim projektima.

Posebno dizajniranu ulaznicu u atraktivnom pakiranju moguće je kupiti na sljedećim lokacijama:

1) Fan shop stadion Maksimir

Ponedjeljak – petak, od 9 do 20 sati

Subota, od 9 do 15 sati

2) Fan shop Jurišićeva 2a

Ponedjeljak – petak, od 9 do 20 sati

Subota, od 9 do 15 sati

3) Ticket point, stadion Maksimir

Ponedjeljak – petak, od 10 do 15 sati

WEB SHOP

Kako bi uspomenu na utakmicu mogli imati i navijači izvan Zagreba, ovu posebnu ulaznicu moguće je kupiti i u web shopu Dinama na shop.gnkdinamo.hr.

Komentiraj