DINAMO PREDSTAVIO POJAČANJA: “Mirno spavajte, bit ćemo još jači”

Dinamo je danas na Maksimiru predstavio igrače koji su produžili ugovor i nove igrače koji su stigli u zimskom prijelaznom roku.

Marin Leovac potpisao je novi ugovor do 2022. godine, kao i Nikola Moro i Petar Stojanović (do 2024. godine). Novi ugovor dobio je i Mario Ćuže.

“Od novih igrača prvi je predstavljen 18-godišnji Argentinac Matias Godoy, a zatim i Robbie Burton, dosadašnji kapetan mlade momčadi Arsenala. “Zbog svojih obaveza s nama nisu Lirim Kastrati koji na ljeto stiže iz Lokomotive, baš kao i njegov suigrač Fran Karačić. Za par mjeseci s nama će biti i Stefan Milić, a prije dva tjedna proslavili smo produženje ugovora s kapetanom Arijanom Ademijem”, rekao je Dinamov PR Alen Lesički.

Sportski direktor Zoran Mamić kazao je da je danas poseban dan za Dinamo. “Ovim pokazujemo ideju kluba i našu strategiju. Do ovog smo došli mukotrpnim radom. mamo još jedno iznenađenje. Ne mogu vam otkriti njegovo ime, potpisali smo još jednog mladog igrača iz velikog europskog kluba. Čekamo da se završi papirologija pa ćemo i to objaviti. Oni dolaze ovdje u miru se razviti po uzoru na Olma. Treba im dati vremena, ne treba im stavljati pritisak”, kazao je Mamić.

“Mirno spavajte, bit ćemo još jači. U krizi smo forme, svi klubovi imaju krize i padove forme. Ovi igrači nisu zaboravili igrati, naš trener, koji je možda i najbolji u ovom dijelu Europe, nije zaboravio svoj posao. Nema straha”, poručio je Mamić.

Komentiraj