Momčad hrvatskog prvaka Dinama u utorak je krenula prema Albaniji, gdje će u srijedu od 20:45 sati odigrati prvu utakmicu playoffa Lige prvaka protiv Skenderbeua. ‘Modri’ će večeras u 19 sati održati službeni trening na Elbasan Areni.

Napadač Marko Pjaca prije polaska je istaknuo kako su svjesni da će ovo biti teška utakmica. “Skenderbeu je kvalitetna momčad, prvaci su svoje države i dobro smo se pripremili za ove utakmice. Znamo da nas tamo čeka sjajna atmosfera, pun stadion i publika koja će “nositi” domaću momčad, ali unatoč tome što cijenimo Skenderbeu isto tako vjerujemo u sebe”, rekao je Pjaca i dodao kako su protiv Splita pokazali da igraju sve bolje te kako se iz Albanije žele vratiti sa što povoljnijim rezultatom.

Čileanac Angelo Henriquez ističe kako Skenderbeu igra dobar nogomet. “Ali, imamo i mi razloga biti optimistični Blizu smo ostvarenja sna, nastupa u Ligi prvaka, ali sada nas tek čeka najteži korak koji mislim da ova momčad može napraviti. Imamo kvalitetu i vjerujem da možemo to pokazati na terenu”, poručio je Henriquez.

Komentiraj