Dinamo odbio pet ponuda za Olma, ponuđen im bivši igrač Liverpoola

Mladi španjolski reprezentativac Dani Olmo trebao bi biti najveći transfer Dinama. Posljednjih dana novinarima ponavlja kako je on igrač Dinama i s njima ima ugovor.

Hrvatski prvak na Olmu planira zaraditi između 30 i 40 milijuna eura, a sada mu nudi novi ugovor kojim bi ga učinio najplaćenijim igračem kluba. Španjolcu je ponuđen petogodišnji ugovor s plaćom od 1,2 milijuna eura godišnje.

“Dinamo je ponudio ugovor na pet godina. Trebamo svi skupa sjesti i dogovoriti sve parametre. Najbitnije je da je Dinamo pokazao interes. Dani može potpisati ugovor i napustiti Dinamo već sljedeći dan. A može i ostati tri godine. On ima pet ponuda, ali nijedna dosad nije zadovoljila Dinamo”, rekao je njegov agent Andy Bara za Sportske novosti.

Dinamu je, pišu Sportske novosti, ponuđen Lazar Marković, 25-godišnji srpski nogometaš koji je igrao u Partizanu, Benfici, Liverpoolu, Fenerbahčeu, Sportingu, Hullu, Anderlechtu i Fulhamu. Liverpool je za njega platio 25 milijuna funti, ali je za ‘Redse’ odigrao samo 34 utakmice. Za Markovića se traži godišnja plać od 900 tisuća eura.

Komentiraj