DINAMO KRENUO PREMA LYONU “Imamo pozitivnu situaciju i možemo tražiti pozitivan rezultat”

Igor Kralj/PIXSELL

Nogometaši Dinama otputovali su u utorak u Francusku, gdje će sutrra protiv Lyona odigrati utakmicu prvog kola Lige prvaka.

Trener Zlatko Kranjčar na zagrebačkom je aerodromu poručio kako su se pripremali za Lyon. “Lyon je u težoj situaciji od nas, a to je možda opasnije za nas. Izgubili su dvije utakmice zaredom i neće im biti lako”, rekao je Kranjčar dodajući da je atmosfera na treningu bila pozitivna.

Dodao je kako će Dinamo dati sve od sebe da se iz Francuske vrate s pozitivnim rezultatom. “Imam visoko mišljenje o Lyonu i respektiram ih, ali ne razmišljam o onome što je bilo prije pet godina. Imamo pozitivnu situaciju i možemo tražiti pozitivan rezultat”, najavio je Kranjčar.

U Francusku nisu otputovali kapetan Domagoj Antolić i Matel. U ekipu se vratio Pivarić, a na golu će debitirati Šemper. Josip Pivarić sutra očekuje tešku utakmicu, ali kaže kako vjeruje u zajedništvo i dobru igru Dinama. “Ako se neke stvari poklope, možemo postići dobar rezultat”, kaže.

Mladi Adrian Šemper ističe kako je od malih nogu sanjao o ovom trenutku. “Moramo iskoristiti priliku i dati sve od sebe. Čast je biti na vratima Dinama. Neće nam biti lako”, zaključuje.

Komentiraj