Detalji nesreće u Međimurju: Otac i sin se bore za život

Objavljeni su novi detalji teške prometne nesreće koja se u petak oko 11:0 sati dogodila na relaciji Žiškovec – Štrukovec u Međimurju. Prema informacijama s terena, došlo je do direktnog sudara dvaju osobnih automobila, a jedan od automobila je izgorio.

“Na mjesto događaja upućeni su hitna medicinska pomoć, vatrogasci i policija. Požar na vozilima je ugašen, a u čakovečku bolnicu prevezeno je šestero sudionika nesreće. Nažalost, prema prvim informacijama iz bolnice, teške ozljede opasne po život zadobili su vozač rođen 1979. godine i putnik iz vozila, dijete rođeno 2006. godine, obojica sudionici nesreće iz osobnog automobila, dubrovačkih registarskih oznaka. Težina ozljeda drugih sudionika za sada nije poznata”, izvijestili su iz međimurske policije.

Dnevnik.hr doznaje da su u automobilu dubrovačkih registracija bili su otac i sin te da se obojica trenutno bore za život. U poljskom automobilu stradala je obitelj s dvoje djece, djevojčica (16) i dječak (14) godina.

“Oba auta gorjela su kad smo stigli. Srećom, svi koji su sudjelovali u nesreći već su bili izvan vozila. Neki su sami izašli, a vidio sam jednu ženu kako je nose djelatnici Hitne pomoći. Citroen je u potpunosti izgorio, a Jeepu je stradao prednji kraj. Pretpostavljam da su Poljaci išli s mora”, kazao je voditelj smjene JVP Čakovec Miljenko Fišter.

Komentiraj