DETALJI NESREĆE KOD KARLOVCA: Pod kamionom poginuo 26-godišnjak

U teškoj prometnoj nesreći koja se sinoć oko 19:25 sati dogodila kod Karlovca, smrtno je stradao 26-godišnjak.

Do nesreće je došlo na dionici državne ceste broj 1 na Slunjskim brdima, a sudarili su se osobni automobil i tegljač.

Poginuo je vozač osobnog automobila, kojeg su iz vozila izvlačili vatrogasci. Vozač tegljača je ozlijeđen i prevezen u karlovačku bolnicu, kao i suvozač iz osobnog automobila.

Policija je jutros objavila detalje nesreće.

“Sinoć u 19.25 sati na državnoj cesti D-1, u Cerovcu Vukmanićkom, dogodila se prometna nesreća. Teretnim automobilom s priključnim vozilom zagrebačkih registarskih oznaka upravljao je 57-godišnji hrvatski državljanin koji je iz neutvrđenog razloga izgubio nadzor nad upravljačem te udario u osobni automobil koprivničkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 26-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine.

Nakon udarca teretno vozilo s priključnim vozilom se prevrnulo i zajedno s osobnim automobilom sletjelo van kolnika gdje je priključno vozilo i dio tereta palo na osobni automobil. Tom prilikom smrtno je stradao 26-godišnji vozač, a 36-godišnji putnik iz osobnog automobila i 57-godišnji vozač teško su ozlijeđeni. Na mjestu događaja očevidom je rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice, a promet je bio u prekidu od trenutka nesreće do 23.40 sati. U cilju utvrđivanja svih okolnosti nastanka prometne nesreće provodi se kriminalističko istraživanje”, priopćili su iz karlovačke policije.

Komentiraj