Detalji drame u Varaždinu: Angažirani specijalci, helikopter, teren se pretražuje dronom, poznat i identitet provalnika?

Potjera za provalnicima u trgovački centar u Optujskoj ulici u Varaždinu se nastavlja. Do sada je policija uhitila jednu osobu koju se dovodi u vezu s počinjenjem tog kaznenog djela, a u potragu su se s helikopterom uključili i specijalci iz Lučkog dok se teren pretražuje i pomoću dva drona.

Prema pisanju Jutarnjeg lista, kriminalci koji su noćas oko jedan sat iza ponoći izazvali pravu dramu u varaždinskom Beretincu, navodno su rumunjske nacionalnosti.

Riječ je o dvojici muškaraca, kako piše Jutarnji list, koji su provalili u trgovački centar u trgovinu bijele tehnike „Elipso“. Uočio ih je zaštitar koji je u 1.15 sati pozvao policiju koja se odmah dala u potragu za počiniteljima.

Drama u Varaždinu: Usred noći provalili u trgovački centar pa pokušali autom pregaziti policajce, došlo je i do pucnjave

Podsjećamo, u sitnim noćnim satima, točnije oko 1.15 sati OKC Policijske uprave varaždinske zaprimio je dojavu zaštitara trgovačkog centra u Optujskoj ulici u Varaždinu o provali.

Po dojavi su na mjesto događaja upućeni policijski službenici te je jedna od ophodnji, oko 1.20 sati, uočila na jugozapadnoj obilaznici Varaždina, osobno vozilo koje bi odgovaralo vozilu počinitelja, a koje se u međuvremenu zaustavilo na poljskom putu.

Policijski su službenici izašli iz službenog vozila u cilju provjere identiteta osoba. Po uočavanju policijskog vozila, za sad nepoznati počinitelji krenuli su automobilom prema policajcima s namjerom da ih pregaze.

Tom prilikom došlo je do uporabe vatrenog oružja od strane jednog policijskog službenika, dok su se počinitelji usprkos tome udaljili s mjesta događaja. U incidentu policijski su službenici lakše ozlijeđeni.

Komentiraj