Arhiva Nacionala

DESIGN DISTRICT ZAGREB Prvo natjecanje Hacking IKEA u Hrvatskoj i zanimljiv urbani festival

Design District Zagreb i tvrtka IKEA pozivaju sve zaljubljenike u IKEA proizvode i uradi sam kulturu, dizajnere i entuzijaste da se uključe u prvo natjecanje Hacking IKEA u Republici Hrvatskoj.

Na natjecanje se mogu prijaviti svi zainteresirani, neovisno o profesionalnom statusu, dobi ili državljanstvu, a prijave su otvorene do 31. svibnja.

Festival Design District Zagreb je istoimeni projekt nastao je s idejom da se komunikacijski ujedine sve postojeće kreativne inicijative koncentrirane u gradskoj zoni oko Martićeve ulice u Zagrebu.

Poznata po brojnim trgovinama i servisima povezanima s autoindustrijom, četvrt koju omeđuju Šubićeva, Zvonimirova, Račkoga, Draškovićeva i Vlaška ulica, svoj urbani identitet posljednjih godina je spontano transformirala pa danas doživljava umjetnički i kulturni procvat koji je sve prisutniji i sličan drugim poznatim europskim i svjetskim gradskim četvrtima.

Festivalsko događanje Festival Design District Zagreb održat će se od 16. do 19. lipnja uz brojne art-aktivnosti, glazbu, ples, književna druženja i urbanu gastronomsku ponudu…

Komentiraj