DESCHAMPS “Ako ne slavimo protiv Portugala, nismo napravili ništa”

EPA/PETER POWELL

Francuski izbornik Didier Deschamps, koji je ‘debelo’ zakasnio na konferenciju za novinare zbog slavlja nakon pobjede nad Njemačkom u polufinalu Europskog prvenstva, poručio je da sve ovo neće značiti ništa ako ‘Tricolori’ izgube od Portugala u nedjeljnom finalu.

Francuska je pobijedila Njemačku sa 2:0, a oba pogotka postigao je napadač Atletico Madrida Antoine Griezmann. Njemačka je dominirala većim dijelom utakmice, imala posjed lopte i više prilika, ali nedostajao im je netko tko će te prilike i realizirati.

“Imamo samo tri dana do finala s Portugalom. Učinit ćemo sve što je u našoj moći kako bismo u nedjeljnu utakmicu ušli u najboljem mogućem stanju”, rekao je Deschamps na pressici.

Prije četvrtka, Francuska je protiv Njemačke posljednji put slavila na velikim natjecanjima davne 1958. godine. “Odličan je to rezultat, ali nismo napravili ništa. Moramo pobijediti i Portugal”, dodao je francuski izbornik.

“Nemamo moć da riješimo probleme francuskog naroda, ali možemo im donijeti ovakvo veselje i malo olakšati brige”, kaže Deschamps koji naglašava kako cijela zemlja slavi s njima

Komentiraj