Bojan Zibar

Dermatologija Ivana Nola visoko cijeni dizajn interijera

Kažu da najbolji interijeri savršeno prikazuju i odražavaju osobnost vlasnika. Kroz interijer se može vidjeti više, kroz njegovo unutarnje uređenje osjećamo atmosferu. Trendovi se svake godine mijenjaju, ali sve više ljudi traži jednostavnost i mir u svom prostoru, radilo se o životnom ili o radnom, jer upravo u oba provodimo jako puno vremena.

Upravo tom mišlju vođena, dr. Ivana Nola, poznata dermatologija, odlučila je svoje radno mjesto preseliti na novu adresu. Cilj joj je bio, prije svega, stvoriti prostor u kojem će se svaki klijent osjećati ugodno i dobrodošlo. Sofisticiran, prostran i uredan prostor predvorja jednostavno oduševljava. Boje koje prevladavaju su bijela i siva i uz pomno odabrane detalje savršeno si pristaju.

Pažnju posebno zaokuplja veliki luster, satkan od mnoštva latica, smješten na središtu stropa prostorije. Namještaj, poput bijelih i staklenih stolića, zanimljivih fotelja te sivih kauča divno zaokružuje cijelu ideju. Visoku estetičnost naglašavaju i reljefni zidovi, a prostoriju čine izuzetno raskošnom. Asocirajući na čistoću i urednost, ordinacije odišu jednostavnošću i bjelinom, a u svakoj se nalazi veliko ogledalo, koje prije svega izgleda poput umjetničkog djela. Uređenje Dermatologije Ivana Nola, spoj je sofisticiranog minimalizma i osjećaja za fino i suvremeno.

Komentiraj