Splitski DERMAMED medicinsko-estetski centar je najveći anti-age centar za oblikovanje tijela u regiji.

Ovim centrom Dalmacija je dobila novi pristup estetskoj medicini, jer se po prvi puta pojavljuje nabolja svijetska aparatura i cjeloviti pristup tretiranju problema na jednom mjestu. Inovativan spoj estetske medicine, medicinske kozmetologije i kineziologije objedinjuje sve potrebno za preobrazbu lica i tijela na jednom mjestu.

Otvoren prije dvije godine u pametnoj zgradi BelEtage Split, jedini je centar ovakve vrste u regiji i prvi u Dalmaciji.

Nakon dugogodišnjeg stručnog usavršavanja u estetici lica i tijela te boravka u svijetskim klinikama, dr.med. Anđela Prolić, odlučila se na otvaranje ovog vrhunski opremljenog centra s educiranim osobljem.

Profesionalan personalizirani pristup klijentu i besplatne konzultacije omogućavaju bolji uvid u želje i očekivanja. Koristi se najsuvremenija europska aparatura, učinkovite nekirurške metode pomlađivanja trenutno dostupne na tržištu, kombinacija medicinskih i estetskih protokola, medicinska kozmetika i dermokozmetika, a sve to uz profesionalno i educirano osoblje koje jamči zadovoljstvo postignutim rezultatom.

Redovito nas posjećuju i REVIDERM specijalisti pod vodstvom Kristine Ukalović voditeljice Poliklinike Bagatin čiju kozmetiku i cjelovit pistup koži koristi DERMAMED centar, dostupna vam je Jean D’ Arcel njemačka kozmetika, SkinTech i NeoStrata kemijski pilinzi, RRS® HA mezoterapijski kokteli, Genosys medicinska kozmetika, Teoxane, Juvederm i Skeyndor. Osoblje ima certifikat od svakog proizvođača o dodatnoj edukaciji koja se redovito provodi kod nas ili inozemstvu. Prate se svijetski trendovi i odabire ono najbolje.

DERMAMED centar jedini u Dalmaciji posjeduje uređaj Medcontour MULTIPOWER, navedimo i uređaj MEDVISAGE (najpoznatiji nekirurški Face Lifting tretman), a očekuje vas i mnoštvo drugih nekirurških tretmana…

Med2Contour – prvi dokazano djelotvoran uređaj za smanjenje masnih naslaga i celulita te oblikovanje tijela. Pod imenom Vaser Shape više godina najizvođeniji tretman u SAD-u.

MedContour MULTIPOWER – još jači i snažniji, najnoviji uređaj za oblikovanje tijela, poboljšana verzija Med2Contoura. Celulit i masno tkivo trajno nestaju u tijeku tretmana. Jedina prava nekirurška liposukcija. Rezultat je odmah vidljiv i smanjenje obujma je mjerljivo u centimetrima, dokazano u kliničkim studijama daje trajne rezultate i eliminirane masne stanice se ne vraćaju.

“Dugogodišnje iskustvo s uređajima za oblikovanje tijela i Med2Contourom dovelo me do MedContour MULTIPOWER uređaja za koji sa sigurnošću mogu reći da ima daleko najbolje rezultate u odnosu na druge uređaje na tržištu. To je trenutno najučinkovitija inovativna platforma za razbijanje masnih naslaga, celulita i zatezanje kože. Tretman je ugodan, opuštajući, a daje brz i trajan rezultat. Dermamed medicinsko-estetski centar jedini na području Dalmacije nudi tretmane MedContour Multipower i Med2Contour“, rekla je dr.med. Anđela Prolić.

SKEYNDOR – Medioscience by Skeyndor virtualna mezoterapija je revolucionarna estetska, nekirurška metoda kojom se visoka koncentracija pročišćenih aktivnih sastojaka uvodi u duboko u potkožje bez upotrebe igala, a namijenjena je svima koji žele ukloniti bore, posvijetliti hiperpigmentacije, osvježiti ten, učvrstiti tonus kože lica te pobijediti u borbi protiv starenja kože.

REVIDERM Skin Peeler MIKRODERMOABRAZIJA pomoću toka kristala aluminijevog oksida, nježno i bezbolno, na kontroliran način, uklanjanja sloj mrtvih stanica. Stimulira se snažan rast novih kožnih stanica u bazalnom sloju kože i omogućuje ulazak aktivnih supstanci dublje u kožu.

DERMAMED centar jedini u Dalmacij ima i uređaj MEDVISAGE – najpoznatiji nekirurški Face Lifting tretman koji trenutno popravlja teksturu, tonus i elastičnost kože te dokazano stimulira stanične mehanizme odgovorne za obnovu i regeneraciju tkiva. Osim vidljivih učinaka podizanja i zatezanja, tu je također i nevidljivi rezultat, stvaranje novog kolagena koji pomaže koži da što dulje zadrži mladoliki izgled. Zbog svojih iznimnih rezultata, dobio je nadimak – nekirurški Face Lifting.

MEZOTERAPIJA je jedna od najučinkovitijih metoda hidriranja i hranjenja kože. Mezoterapijom se unose kokteli vitamina, minerala, hijaluronske kiseline, aminokiselina i antioksidansa u srednji sloj kože. Cilj mezoterapijskog tretmana je obnova koža lica, vrata i dekoltea, usporavanje procesa starenja i spriječavanje pojava novih bora. Postiže se hidratacija, čvrstoća, ujednaćen ten, svježiji izgled i mladalački sjaj lica, dekoltea i šaka. Mezoterapijom se tretira i vlasište za zdraviji rast kose, smanjenje opadanja kose, hidratiziranje i hranjenje kože vlasišta i kontroliranje seboreje vlasišta.

Proizvod DERMAFIX je osmišljen za pomlađivanje kože prirodnim putem tako da potiče kožu na obnavljanje i pritom ublažava bore, strije i ožiljke te postiže zatezanje i pomlađivanje kože. Sadrži mikroiglice za jednokratnu upotrebu koje izazivaju vertikalne bezbolne ubode na koži pod 90 stupnjeva te se potiče obnova kože. Na taj način stimulira se proliferacija kolagena u fibroblastima, stanicama koje su zaslužne za proizvodnju tvari esencijalnih u zarastanju kože i tako se koža prirodnim procesom regeneracije pomlađuje uz dodatak mezoterapijskih ampula rezultat je potpuna obnova kože u nekoliko tjedana.

HIJALURONSKI FILERI koriste se za trenutno ublažavanje bora, povećanje usnica, brisanje podočnjaka i podizanje lica.

Pravo je vrijeme i za uklanjanje neželjenih dlačica potpuno bezbolno i u svega nekoliko tretmana najnovijim laserom za bezbolno uklanjanje dlačica.

U sklopu centra DERMAMED medicinsko-estetskog centra nalaze se fitness i wellnes te se provode programi vježbanja s osobnim trenerom i nutricionističko savjetovanje.

Sve možete saznati na besplatnim konzultacijama i internetskoj stranici http://dermamed.hr/.

Uživajte u promjeni, samopouzdanju i budite najbolja verzija sebe.

Komentiraj