Dino Stanin/PIXSELL

PRETUČENA DJEVOJKA “Prije mene je prebio četiri cure”

Lorena Gurlica, djevojka koju je u zadarskom kafiću ljetos pred očima mnogobrojnih promatrača brutalno pretukao Darko Kovačević Daruvarac, ekskluzivno za Novu TV odlučila je progovoriti o slučaju koji je šokirao Hrvatsku.

„Stvarno sam bila u šoku. Plakala sam kad sam to vidjela. Smeta mi što kad izađem ljudi gledaju u mene. Svi me prepoznaju, prilaze mi i pitaju jesam li to ja. Prije mene je već pretukao četiri cure, ja sam peta”, kazala je Lorena za Provjereno Nove TV.

Podsjetimo, Darko Kovačević Daruvarac (31), optužen da je u Zadru teško pretukao 18-godišnju Lorenu, prije nekoliko je dana izašao na slobodu jer je istekao zakonski rok koliko osoba može biti zadržana u pritvoru.

Brutalnoj tučnjavi svjedočila je cijela zemlja nakon što su objavljene snimke nadzorne kamere iz kafića u kojoj je djevojka pretučena.

S odlukom Suda da se opasna osoba pušta na slobodu ne mogu se pomiriti građani, koji su zbog toga jučer prosvjedovali u Zadru.

Ana Gurlica, majka pretučene 18-godišnje Zadranke koju je brutalno premlatio Darko Kovačević Daruvarac, potvrdila je za N1 da je policija uhitila tri osobe koje su prijetile njenoj obitelji.

Gurlica kaže da njena kćer, ali i cijela obitelj primaju prijetnje preko lažnih profila na društvenim mrežama, ali da je bilo i prijetnji putem telefona. Pohvalila je zadarsku policiju koja je, kaže, odmah reagirala i uhitila tri osobe, od kojih je jedan mladić dva dana proveo u istražnom zatvoru.

“On (Kovačević. op.a.) šeta ulicom, a one su u kućama i strah ih je. Ja sam taj strah prebrodila i ja to ne radim samo za moju Lorenu već za sve žene koje su to doživjele”, kaže Gurlica.

Komentiraj