Prvi na isti Koalicije za premijera u VI. izbornoj jedinici, dosadašnji saborski zastupnik Miodrag Demo, kojem izlazne ankete ponovno predviđaju ulazak u Hrvatski sabor, izjavio je u nedjelju u Izbornom stožeru Koalicije da će u Hrvatskom saboru ponovno raditi za nula kuna.

“Mislim da je u redu da sačekamo ponoć, neka ljudi kažu svoje, ako jest, dobro je, a ako nije, opet dobro, idemo dalje raditi”, rekao je Demo Hini.

Ako ponovno budem u Hrvatskom saboru, radit ću za nula kuna, za razliku od ostalih saborskih zastupnika, obećao je Demo i poručio da će u Saboru štititi interese hrvatskih branitelja, seljaka i hrvatskog naroda kao što to čini cijeli svoj život.

Na upit da izlazne ankete pokazuju da će Bandićeva koalicija ponovno dobiti dva mandata i je li takav rezultat razočaravajući s obzirom na uloženo u kampanju, Demo je odgovorio da su neki uložili puno više, pa nisu dobili ništa. “Opet će biti tijesna većina i mislim da ćemo opet vrlo brzo na izbore, a to nije dobro za Hrvatsku, to je jako loše”, ustvrdio je.

Demo je član stranke Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti, koja je na izbore izašla u Koaliciji za premijera u kojoj su još i Narodna stranka – Reformisti, Novi val – Stranka razvoja, HSS – Stjepan Radić i Blok umirovljenici zajedno.

Komentiraj