Marko Prpic/PIXSELL

DELOŽACIJA U SESVETAMA Sinčić i Živi zid pozvali saborske zastupnike da im se pridruže

Čelnik Živog zida i saborski zastupnik Ivan Vilibor Sinčić pozvao je u četvrtak svoje kolege iz Sabora da mu se pridruže u Sesvetama, gdje će zajedno sa Živim zidom pokušati spriječiti deložaciju na adresi Ivana Štrulića 13.

“Uvaženi kolege saborski zastupnici, kako vas često nema u Saboru, zaključujem da vam je draži terenski rad. Stoga vas pozivam da nam se danas u podne pridružite na adresi Ivana Štrulića 13, u Sesvetama”, napisali su na Facebook stranici Živog zida.

Pozivaju saborske zastupnike da ‘iz prve ruke vide kako njihovi zakoni djeluju na građane i poduzetnike, kako banke pod njihovim blagoslovom otimaju imovinu na prevaru i kako propadaju poduzetnici, njihovi kooperanti, radnici i dobavljači’.

“Neka vam ne bude teško, naučit ćete mnogo više nego svađajući se u Saboru oko ustaša i partizana. Ionako ste u ova dva desetljeća imali prilike reći sve što ste mislili. Bojim se da se ponavljate. Dođite i doživite plodove svoga dugogodišnjeg rada, bit ćete ponosni na sebe. Bilo je političara koji su lajali na banke ovih godina kao psi na mjesec. Imate prilike. Riječi su ionako bezvrijedne, ako ih djelima ne potkrijepite”, zaključuju u pozivu iz Živog zida.

Uvaženi kolege saborski zastupnici,
kako vas često nema u Saboru, zaključujem da vam je draži terenski rad.
Stoga vas…

Posted by Živi zid on Wednesday, March 9, 2016

Komentiraj