Delmerion

Delmerion započeo suradnju s agencijom BOLD PR

Delmerion, jedan od vodećih dobavljača proizvoda za njegu kože, kose i oralne higijene započeo je suradnju s agencijom BOLD PR na hrvatskom tržištu. Agencija je prepoznata od strane Delmeriona kao ravnopravan partner koji tvrtki može pružiti cjelokupna komunikacijska rješenja.

BOLD PR će biti zadužen za strategiju, planiranje i provedbu komunikacijskih i marketinških aktivnosti tvrtke. Delmerion je prisutan na hrvatskom tržištu od 2012. godine, a njegovim posredstvom potrošačima su ušli u živote kozmetički brendovi Apivita i dr. brandt. Nedavno je Delmerion dobio i zastupništvo za MARVIS, svjetski priznati talijanski brend pasti za zube.

“Izrazito me veseli novo poglavlje u poslovanju pred kojim se našao Delmerion. Širenjem portfelja brendova koje zastupamo, pojavila se i pojačana potreba za komunikacijskim aktivnostima. U agenciji BOLD PR smo prepoznali tim koji dijeli iste vrijednosti i strast za vrhunskim brendovima koje njegujemu u Delmerionu. Zajedničkim naporima radit ćemo na implementaciji naših kampanja, kako bismo osnažili poziciju na tržištu”, izjavila je Meri Delić, generalna menadžerica i vlasnica Delmeriona.

“Ponosni smo i sretni što je Delmerion u nama prepoznao partnera koji će im pomoći u pozicioniranju u komunikacijskom smislu i s kojim ćemo zajednički raditi na zanimljivim i inspirativnim projektima”, izjavio je Daniel Hajden, direktor agencije BOLD PR.

Komentiraj