DEL POTRO: “Možda sam odigrao posljednji meč u karijeri”

Argentinski tenisač Juan Martin Del Potro mora na novu operaciju zbog problema s koljenom. Del Potro se oglasio na društvenim mrežama i nagovijestio mogući oproštaj od tenisa.

“Želim vam reći, kao što već znate, ponovo imam problema s koljenom. Poslije pregleda i razgovora s doktorima, savjetovali su mi operaciju kao najbolje moguće rješenje. Pitao sam ih za najbolju opciju, ne samo kada je tenis u pitanju, a oni su mi rekli da je najbolje da se operira. Ovo je težak trenutak za mene, tužno je da moram da prolazim kroz isto. Jesam li odigrao posljednji meč u karijeri još uvijek ne znam. Morat ću razmisliti dobro o svemu i hoće li moje tijelo moći podnijeti napore kasnije”, napisao je 30-godišnji Argentinac.

Del Potro je u srijedu u londonskom Queen’s Clubu svladao Kanađanina Denisa Šapovalova, ali je istodobno slomio patelu desnog koljena i morao odustati od daljnjeg nastupa.

Tijekom svoje karijere Argentinac je imao velikih problema s ozljedama. Nekoliko je sezona izgubio zbog ozljeda oba zapešća, da bi krajem prošle godine po prvi put ozlijedio desno koljeno zbog čega je u prva četiri mjeseca ove godine odigrao samo jedan turnir. U puni pogon vratio se tek početkom svibnja u Madridu, ali samo šest tjedana potom uslijedila je nova teška ozljeda.

Komentiraj