Saša Zinaja

Dejan Lovren novi ambasador Sberbanke

Hrvatski nogometni reprezentativac i viceprvak svijeta Dejan Lovren postao je novi brend ambasador ruske Sberbanke na području Hrvatske. Predsjednik uprave Sberbanke u Hrvatskoj Csaba Soós na press konferenciji u sjedištu u Varšavskoj ulici je izjavio kako su tražili nekoga čiji karakter i osobine,
poput strastvenosti, odlučnosti i upornosti, odgovaraju vrijednostima banke i da je očiti izbor za to bio Lovren.
„Drago mi je što dijelimo iste karakteristike i vjerujem da ću kao branič dostojno braniti boje Sberbank Hrvatske“, rekao je Lovren. Napomenuo je kako je u igri i u životu važno naći pravoga partnera kojemu vjerujemo i da je odabrao Sberbank zato što je, po njemu, najveći i najbolji bankarski koncern na svijetu.
Soós je napomenuo kako banka želi biti otvorena na području inovacija i kako joj je cilj stvoriti nove produkte i usluge koje može ponuditi svojim klijentima. Nedavno su lansirali novi proizvod kojim nude štednju po kamati od 2,22%. A zbrajanjem dvojki dobije se 6 što je ujedno i Lovrenov broj dresa u reprezentaciji i Liverpoolu.
Lovren se osvrnuo i na prošlu utakmicu Hrvatske reprezentacije protiv Mađarske. Rekao je kako ono što su odigrali u Mađarskoj nije bilo dovoljno. „Odigrano nije bilo na razini Hrvatske reprezentacije koju ja osobno znam“, rekao je. Napomenuo je da predstojeću utakmicu protiv Walesa moraju dobiti
pred svojim navijačima. Prošle godine je doživio poraz s reprezentacijom u finalu Svjetskog prvenstva i poraz s Liverpoolom u finalu Lige prvaka.
„Bili smo na korak i prošle godine na svjetskom prvenstvu s reprezentacijom, i ja osobno s Liverpoolom i nije dobro završilo, ali nadam se da imamo ispravak ove godine. Ima još tri utakmice do kraja s Liverpoolom. Manchester City ima sve u svojim rukama i pozorno ćemo u srijedu pratiti kako će završiti utakmica između Uniteda i Cityja. Bez obzira na to, mi se moramo skoncentrirati na sebe i odraditi to do kraja“, rekao je Lovren. Nakon toga s Liverpoolom igra protiv Barcelone u polufinalu Lige prvaka.
Igor Jurdana

Komentiraj