DEJAN LOVREN “Ako me Čačić ne vidi u prvih jedanaest, neću ni ići na EURO”

HINA/ Damir SENČAR

Branič Liverpoola Dejan Lovren, koji je ‘procvjetao’ pod njemačkim trenerom Jürgenom Kloppom, u intervjuu za Sportske novosti rekao je kako neće ni otputovati na Europsko prvenstvo, ukoliko ga izbornik Ante Čačić ne planira staviti u početnu postavu.

“Izbornik vjerojatno očekuje neku ispriku. Ali ja se neću ispričati. Otvoreno ću mu kazati, gospodine Čačiću, ako vi mene ne vidite u prvih jedanaest, ja vam neću doći na Euro. Eto, rekao sam…”, rekao je Lovren.

Sve je krenulo na prijateljskoj utakmici s Mađarskom, kada se Lovren samoinicijativno vratio sa zagrijavanja nakon 15-ak minuta. “Ne želim ispasti bahat, arogantan ili ne znam što, međutim Čačić mi je rekao da ću dobiti 45 minuta, a onda to nisam dobio na utakmici koja je pripremna”, objašnjava.

“Došao je do mene kondicijski trener i kazao mi je da se idem zagrijati 10-15 minuta. Rekao sam OK i krenuo sam se zagrijavati. Prošlo je to vrijeme od 15 minuta, kad sam završio zagrijavanje, još sam ostao stajati, ali bilo mi je hladno jer nisam imao jaknu, pa sam se vratio na klupu. Onda nakon minute kondicijski trener opet dolazi do mene i pita me “pa zašto si sjeo na klupu?”. Kažem mu da mi je rekao da se zagrijem 10-15 minuta i da sam to odradio. Onda je on odmah to kazao Čačiću…”, prepričava Lovren cijelu situaciju.

Komentiraj