Press/kinookofilm/CineStar

Debitantski film Vasilija Nikitovića donosi priču o noćnom provodu u Beogradu

 

Beograd već niz godina nosi epitet “party destinacije” Balkana.

Debitantski film ‘4 ruže’, redatelja Vasilija Nikitovića, upravo donosi priču o noćnom provodu u glavnom gradu Srbije.

Poznata glumačka imena otkrivaju sudbinu “običnog čovjeka” kojeg su privukla svjetla velegrada sa svim svojim čarima i porocima, kroz koju otkrivamo dileme i ideje s kojima se svatko od nas susretne prije ili kasnije.  Šule u Beograd dolazi iz provincije i već prvog dana uz posao osiguranja u lokalnom klubu, dobiva nadimak Tarzan. U želji da bude dio gradske ekipe, on postaje “momak za sve”. Ispunjava svaki zahtjev nadređenih, a ne odbija ni poslove s one strane zakona. Čitav njegov život vrti se oko lokala u kojem će upoznati galeriju autentičnih gradskih likova. Kada na beogradske ulice padne noć, klub ‘4 ruže’ otvora svoja vrata. Svaka noć u klubu se pamti po nečemu. Međutim, noć u kojoj Tarzan iznenada nestaje, za sobom će povući niz događaja koji će do jutra svima njima promijeniti živote.

U filmu glume: Miloš Samolov, Boris Milivojević, Dragan Jovanović, Srđan Todorović, Gordan Kičić, Milutin Milošević, Nada Macanković, Dragana Dabović, Sonja Kolačarić.

Film je, osim izvrsne skladateljice Marije Jelić, okupio istaknute glazbenike i bendove iz Hrvatske, Srbije i BIH – Rambo Amadeus, The Kuguars, Lollobrigida, Kal, Sevdah Baby, Pavel i drugi. Osim napetog zapleta, pripremite se za odličan soundtrack.

Pretpremijerna projekcija će se održati u utorak, 25. veljače, u Kaptol Boutique Cinema.

Komentiraj