Aktualni engleski prvak Leicester u srijedu će imati svoj debi u Ligi prvaka protiv belgijskog Club Bruggea. Trener Claudio Ranieri, koji je ‘Lisice’ prošle godine odveo do povijesnog naslova prvaka, kaže kako će Leicester morati ispisati još jednu bajku ukoliko želi osvojiti Ligu prvaka.

“Nemoguće je osvojiti Ligu prvaka. Toliko je odličnih i velikih ekipa. Da bismo je osvojili morali bi ispisati još jednu bajku”, rekao je talijanski trener. Kapetan ‘Lisica’ Wes Morgan, pak, vjeruje da mogu osvojiti najelitnije europsko natjecanje te je poručio njihovim protivnicima da ih ne otpisuju.

“Ako nas ne shvate ozbiljno, to će biti naša prednost. Netko može isliti da smo puno slabiji od ostalih ekipa”, kaže Morgan, a Ranieri se nadovezao da je odlično kada njegovi nogometaši vjeruju u nešto. “Pogledajte prošlu sezonu. Ljudi nisu vjerovali da je tako nešto moguće”, kaže.

Club Brugge će ove godine upisati prvi nastup u grupnoj fazi Lige prvaka nakon desetljeća, ali ipak još uvijek nisu rasprodali svoj stadion.

Komentiraj