Police, facebook.com

DE RIGO VISION Police kolekcija naočala za 2017. godinu dolazi s potpisom Enrica Furlana

Nova Police kolekcija naočala za 2017. godinu dolazi s potpisom Enrica Furlana.

Tvrtka De Rigo Vision ponosno predstavlja svog novog kreativnog direktora Enrica Furlana, čije će iskustvo i nepogrešiv osjećaj za stil oduševiti javnost.

Svjetski lider u dizajnu, proizvodnji i distribuciji vrhunskih dioptrijskih i sunčanih naočala, De Rigo Vision, imenovao je profesionalca renomiranog poslovnog ugleda, Enrica Furlana, na mjesto novog kreativnog direktora.

Furlan će biti odgovoran za koordinaciju cjelokupnog razvoja tri branda De Rigo grupacije – Police, Sting i Lozza s ciljem razvoja inovativnih kolekcija, uz njegovanje tradicionalne talijanske kvalitete i vrhunskog stila. Službeni debi novih De Rigo kolekcija za 2017. godinu održan je na međunarodnom sajmu optike u Parizu – SILMO koji traje do 26. rujna.

Enrico Furlan pridružio se grupaciji sa središtem u Bellunu nakon višegodišnjeg iskustva u uspješnim kompanijama iz optičkog sektora kao što su Filos-Metzler i Safilo te suradnje s velikim modnim imenima poput brandova Prada te Dolce & Gabbana, gdje je posljednjih sedam godina radio kao direktor dizajna naočala. Svoje impresivno iskustvo u modnoj industriji pretočio je u novu Police kolekciju naočala, dok će kao kreativni direktor ujedno blisko surađivati i s licenciranim partnerima za satove, nakit, parfeme te kožnate modne dodatke branda Police.

enrico-furlan_de-rigo-kreativni-direktor
Tvrtka De Rigo Vision imenovala je renomiranog profesionalca Enrica Furlana na mjesto novog kreativnog direktora

Novu Police kolekciju Furlan opisuje kao pogled u prošlost s ciljem stvaranja budućnosti. Snažan identitet renomiranog talijanskog branda, jasno stilsko pozicioniranje i posvećenost detaljima tri su glavne smjernice kojima se novi kreativni direktor vodio pri dizajniranju inovativnih modela. Police modeli za 2017. godinu istovremeno savršeno utjelovljuju brandovo bogato nasljeđe i najavljuju nove trendove, a zahvaljujući Furlanovom nezaustavljivom kreativnom duhu, narednih sezona zasigurno možemo očekivati brojne dizajnerske i stilske inovacije.

Svoje impresivno iskustvo u modnoj industriji pretočio je u novu Police kolekciju naočala
Svoje impresivno iskustvo u modnoj industriji Enrico Furlan pretočio je u novu Police kolekciju naočala
Nova kolekcija naočala Police
Nova kolekcija naočala Police
Dizajnerski detalj
Dizajnerski detalj
Dizajnerski detalj
Dizajnerski detalj
Ženski model nove kolekcije naočala Police
Ženski model nove kolekcije naočala Police

Komentiraj