De Niro prihvaća sve uloge kako bi financirao luksuzni život bivše supruge?

Nema sumnje da je posljednjih godina Robert de Niro nekim svojim ulogama, poput onih u filmovima „Irac“ i „Joker“, ponovo dokazao svoju glumačku veličinu, ali vrlo često on se pojavljuje u filmovima koji su ispod njegove razine, kao što je to bilo s filmovima „Rat u kući“, „Djedica pušten s lanca“ ili „The Comedian“. Kako otkriva portal Page Six, njegova odvjetnica Caroline Krauss kazala je kako je slavni glumac prisiljen prihvaćati sve uloge koje mu se nude, bez obzira na kvalitetu tih filmova, kako bi mogao financirati luksuzni stil života svoje bivše supruge Grace Hightower.

De Niro i Grace Hightower  vjenčali su se 1997. godine da bi se razišli 1999. Međutim, obnovili su zavjete 2004. da bi 2018. De Niro podnio službeni zahtjev za razvodom. U petak je održana virtualna sudska rasprava po pitanju razvoda na kojoj je odvjetnica Roberta De Nira rekla sucu kako glumac ne može izdržati taj radni tempo.

„Gospodin De Niro ima 77 godina i iako voli svoj posao ne bi smio biti prisiljen na rad u tako žestokom ritmu. Kada će to prestati? Kada će doći do prilike da ne prihvaća svaki projekt koji mu se ponudi i da ne radi 12 sati dnevno, šest dana u tjednu, kako bi utažio glad gospođe Hightower za Stellom McCartney?“, izjavila je Caroline Krauss.

Početkom ove godine sudac je donio odluku da Grace Hightower svake godine, u ime razvoda, dobije milijun dolara. Odvjetnici Grace Hightower rekli su da je De Niro „težak“ 500 milijuna dolara, dok je njegova odvjetnica odgovorila kako je zbog pandemije koronavirusa glumac našao u neizvjesnoj financijskoj situaciji. Ujedno, ona je rekla kako je De Niro porezni dužnik te da će honorar iz dva slijedeća filma biti potrošen na plaćanje tog duga. New York Daily News objavio je kako taj dug iznosi 18,25 milijuna dolara.  S druge strane, Kevin McDonough, odvjetnik Grace Hightower rekao kako ni De Niro ne štedi na svom luksuznom načinu života. „Kada gospodin De Niro ide na nedjeljni brunch u Connecticut, on iznajmi helikopter. Kada posjećuje prijatelje na Floridi, on koristi privatni avion“.

Sudac Matthew Cooper rekao je da je njihov stil života nezamisliv za 99,99 posto stanovništva te da želi da se njih dvoje što prije razvedu dodajući kako će na kraju ona i on biti bogatiji od većine ljudi.

Komentiraj