De Niro i Pacino ponovo zajedno, ovog puta u filmu “Gucci” sa Lady Gagom

 

Robert De Niro i Al Pacino do sada su glumili zajedno u četiri filma – „Kum 2“ (1974), „Vrućina“ (1995), „Pravedno ubojstvo“ (2008)  i “The Irishman“ (2019). Uskoro bi se mogli pojaviti zajedno i u petom filmu, onom „Gucci“ kojeg će režirati Ridley Scott. Trenutno se vode pregovori s ovom dvojicom glumačkih velikana ali se ne zna koje bi uloge oni dobili. Ono što se zna jest da će glavnu ulogu imati Lady Gaga koja će glumiti Patriziu Reggiani, bivšu suprugu Maurizia Guccija, vlasnika čuvene modne kuće. Gucci je ubijen 1995. godine na ulazu u svoj ured a istraga je otkrila da je upravo Patrizia Reggiani naručila ubojstvo i to nakon što ju je suprug ostavio zbog druge žene.

Za Lady Gagu to će biti prva uloga nakon filma „Zvijezda je rođena“ za koju je bila nominirana za Oscara za najbolju glumicu, ali je dobila Oscara za pjesmu „Shallow“. Osim nje, u filmu bi trebali glumiti Adam Driver, Jared Leto i Jack Huston, te se s njima trenutno također pregovara. Produkcija filma započet će nakon što Ridley Scott dovrši snimanje filma „The Last Duel“ u kojem glavne uloge imaju Matt Damon i Ben Affleck. Adam Driver također se pojavljuje u tom filmu.

Scenarij za film o ubojstvu Guccija napisao je Roberto Bentivegna na temelju knjige Sare Gay Forden „The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed“.

Komentiraj