DE GEA Sretan sam što sam ostao u Unitedu, odnos s van Gaalom je potpuno normalan

GettyImages

Vratar Manchester Uniteda David de Gea izjavio je kako je ‘stvarno sretan’ što je ostao na Old Traffordu te zahvalio menadžeru Louisu van Gaalu. Španjolski vratar bio je protagonist prave drame koja se odigravala za vrijeme ljetnog prijelaznog roka. Trebao je de Gea završiti u Real Madridu, ali s transferom se zakasnilo svega nekoliko minuta.

Na početku sezone van Gaal je de Geu ostavljao na klupi ili tribinama, javno propitkujući njegovo stanje uma i želju da igra za United. Činilo se tada kako je odnos trenera i vratara potpuno narušen. Ipak, de Gea kaže kako nema nikakvih problema s trenerom.

“Od prvog dana kako sam se vratio, napunio me samopouzdanjem, rekao mi da ću igrati te da se opustim i radim ono što sam radio prije”, rekao je de Gea za ESPN. “On je strog i snažan trener, i to pokušava dobiti od nas igrača na terenu – tu agresiju i stav koju posjeduje. Vrlo je metodičan. Na kraju, stvari se za nas dobro odvijaju”, dodao je de Gea.

“Teško je s nekim trenerom biti prijatelj. Imaš puno poštovanja prema njemu, ali teško je razviti prijateljstvo. Dobra je osoba, s njim možeš pričati o bilo čemu potpuno iskreno. Imamo normalan odnos, kao svaki igrač i trener. Na kraju, obojica želimo najbolje klubu”, ističe.

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]