DE GEA: “Ovo je neprihvatljivo, ne znam što se događa”

Vratar Manchester Uniteda David de Gea izjavio je kako su izvedbe ‘Crvenoih vragova’ ove sezone jednostavno neprihvatljive te dodao kako je ovo najteži period otkako je on u klubu.

United je u nedjelju, podsjetimo, izgubio od Newcastlea 1:0 te samo produžio najgori start kluba u posljednjih 30 godina. Trenutno su 12. momčad Premierlige, samo dva boda iznad zone ispadanja.

“Ovakve utakmice su neprihvatljive. Cijela sezona je zasad neprihvatljiva”, poručio je 28-godišnji de Gea za SkySports. “Moramo se popraviti u puno toga. Ne znam što reći. Moram biti bolji”, dodao je.

De Gea ističe kako je određeni broj igrača ozlijeđen, ali kaže kako to nije isprika. “Mi smo Manchester United. Moramo naporno trenirati i nastaviti borbu kako bi se vratili pobjeđivanju”, naglašava.

Dodao je kako je ovo najteži period otkako je 2011. stigao u United iz Atletico Madrida. “Ne znam što se događa. U dvije utakmice ne možemo zabiti niti jedan pogodak. Ispričavam se navijačima. Vratit ćemo se, u to sam siguran, ali tenutno se nalazimo u teškoj situaciji”, zaključio je vratar.

Komentiraj