DBOXX Umjetnički nagradni natječaj koncept storea otvoren do 07. srpnja

Koncept store DBOXX

Originalni koncept store DBOXX pruža priliku mladim dizajnerima da ostvare želje na nagradnom natječaju za sve kreativce i one koji se tako osjećaju…

DBOXX je odlučio proširiti svoju ponudu i pružiti priliku mladim umjetnicima da upravo njihovi radovi postanu dio novog asortimana DBOXX-a. Stoga pozivaju sve kreativce da se prijave na link https://andriana.typeform.com/to/xdPW2m.

Nije važno koja je vrsta umjetnosti u pitanju, da li fotografija, modni dizajn, slikarstvo, izrada nakita ili nešto sasvim deseto, važna je samo dobra volja i pozitivan stav! Prijave traju još dva dana, do 07. srpnja, kad će stručni žiri odabrati pet finalista.

Radovi finalista će biti prezentirani 09. srpnja u DBOXX-u (Petrinjska 85, Zagreb) na ležernom druženju uz ukusne zalogaje i dobru atmosferu, nakon kojeg slijedi javno glasovanje na društvenim mrežama u trajanju od tri dana. Objava pobjednika zakazana je za 12. srpnja u ponoć…

DBOXX je originalan naziv koncept trgovine s originalnim pristupom modi i umjetnosti. U nepunih devet mjeseci, otkad je otvoren, DBOXX je stekao veliki broj poklonika i zaljubljenika u hrvatski dizajn. U vrlo moderno uređenom prostoru raznorazne kolekcije odjeće, torbe, cipele, nakit te ostali modni dodaci okupljeni su na jednom mjestu.

Mara D, LKB, Kragrlica, Urban Watch, Blackpearl by Sara Lončarić i Frajerica samo su neka od imena koja su svoje mjesto pronašla u DBOXX-u. Začetnici ideje i vlasnici trgovine odlučili su otvoriti DBOXX i na jedinstvenoj lokaciji ponuditi unikatne i prekrasne hrvatske modne kreacije.

Internetska stranica koncept storea DBOXX ima i svoj web shop.

Komentiraj