Davor Gobac slavi 57. rođendan: “Nije rock’n’roll drogiranje i lokanje, to je stvaranje glazbe i sviranje”

Popularni pjevač grupe ‘Psihomodo pop’ Davor Gobac rođen je 17. veljače 1964. godine i napunio je 57 godina. Za dvije godine će obilježiti  i 40. godina svoje grupe. Kaže da je oduvijek priželjkivao biti na sceni: “Uvijek sam se furao da to želim raditi. Nisam nikad razmišljao dokad će to trajati, imao sam nekakav osjećaj da ćemo postati bend koji ima dugu karijeru. Ali da će to biti skoro 40 godina, nisam o tome tak daleko razmišljal. Ali eto, ostvarilo nam se.

Mislim da je energija s početka rada grupe ostala ista, a možda je čak i bolja. Upravo za to mi se čini da je ono najvrednije što bi trebalo postojati kod rock’n’roll benda. Možeš snimati ovakve i onakve albume, možeš se dokazati kao autor, ali kad bend stane na stage – ako ne šiba energiju, ako tu nema uzbuđenja, onda to nije rock’n’roll.

U odnosu na početku, ja sam se smirio, više ne ružim noću. Skulirao sam si život. Meni je to dosadilo. Zbilja smo dosta dugo veselo živjeli. Nije rock’n’roll drogiranje i lokanje. Rock’n’roll je stvaranje glazbe i sviranje. Živim nekakav normalan život, zapravo uživam u svirkama i u samom poslu jer meni posao nije nikakav problem, meni je to veselje. Našel sam si neki mod življenja za pedesete koji mi paše. Imam svega dosta i niš’ mi više ne treba, ja sam lud sam od sebe.”

Komentiraj