Davor Bilman će voditi edukacijski program za zaposlenike Carwiza

Davor Bilman, javnosti najpoznatiji kao instruktor plesa te član žirija u zabavnim emisijama Ples sa zvijezdama i Supertalent, potpisao je s domaćom rent a car kućom Carwiz ugovor o poslovnoj suradnji.

Suradnja između Bilmana i Carwiza temeljit će se na razvojnim edukacijama stručnih kadrova, prvenstveno na domaćem tržištu, ali i djelomičnoj edukaciji Carwizovih franšiznih jedinica na globalnoj poslovnoj sceni.

“Nedavno je javnost informirana o Carwizovom franšiznom poslovnom iskoraku tako da će ova suradnja, između ostalog biti dodatni aspekt plasmana razvoja znanja i stručnosti, kako za naše domaće djelatnike, tako i za međunarodne partnere koji od nedavno nose Carwizovu franžiznu titulu”, rekla je Barbara Mrkić, direktorica marketinga rent a car tvrtke.

Davor Bilman je poslovni edukator i konzultant koji surađuje s respektabilnim klijentima među kojima su i Erste bank, OTP banka, Lidl, Peugeot, Citroen, A1, a sada i Carwiz. Licencirani je predavač za radionice i treninge na području prodaje, timskog rada, komunikacije i savjetovanja.

Carwiz je od nedavno postao međunarodni brand zahvaljujući već spomenutom franšiznom plasmanu poslovanja na deset tržišta diljem Europe i svijeta. Unutar Hrvatske posluje putem online kanala prodaje te trinaest poslovnica lociranih u svim većim gradovima i turistički značajnijim središtima.

Komentiraj