DAVOR BERNARDIĆ VOZIO S 0,94 PROMILA “Premda mi se dogodilo prvi puta, neodgovorno je, pogriješio sam i upućujem javnu ispriku”

Davor Puklavec/PIXSELL

Predsjednika zagrebačkog SDP-a, saborskog zastupnika i potpredsjednika zagrebačke Gradske skupštine Davora Bernardića sinoć je zaustavila policija u rutinskoj kontroli. Bernardiću je alkotestom izmjerena nedopuštena količina od 0,94 promila.

U subotu je o cijelom događaju sam Bernardić obavijestio javnost putem svog Facebook profila, te se ispričao zbog svog ponašanja. Dodao je kako će snositi sve sankcije sukladno zakonu.

>> KOMADINA O BERNARDIĆU “Sreća je što nije bilo posljedica. No, stranačkih sankcija nema”

“Nažalost, sinoć mi se dogodila velika pogreška zbog koje iznimno žalim i koristim ovu priliku da se ispričam kao javna osoba i kao građanin. Kad se pije nema za volan. To je pravilo kojeg se uvijek držim. Sinoć, nažalost nisam. Naime, oko ponoći sam zaustavljen u rutinskoj kontroli prometne policije i na alkotestu mi je izmjerena nedozvoljena količina, točnije 0,94. Premda mi se dogodilo prvi puta, neodgovorno je, pogriješio sam i upućujem javnu ispriku. Snosit ću sve sankcije sukladno zakonu. Mogu reći da se na greškama i na vlastitoj koži dobro nauči i uvjeren sam da mi se ovo više nikada neće ponoviti”, napisao je Bernardić.

Nažalost, sinoć mi se dogodila velika pogreška zbog koje iznimno žalim i koristim ovu priliku da se ispričam kao javna…

Posted by Davor Bernardić on Saturday, March 5, 2016

Komentiraj