David Lynch i Pharrell Williams otvorili noćni klub na Ibizi, izgleda superzabavno

Redatelj David Lynch i glazbenik Pharrell Williams su dva nevjerojatna kreativca koji su zajedno  otvorili noćni klub na Ibizi. El Silencio naziv je kluba i koliko god ta vijest zvučala apsurdno, nije ništa apsurdnija od filmova Davida Lyncha. Njegovi filmovi vizualno su čudesni a za vizualnu stranu kluba zaslužna je dizajnerica Miranda Makaroff.

Klub nudi raznoiliku hranu, koktele, glazbu i umjetničke instalacije koje su takve da se odmah poželite fotografirati i objaviti tu sliku na društvenim mrežama. Dekoreacije čine ogromni krakovi od platna, velike usne i zanimljive ljuljačke, dakle klub izgleda potpuno nadrealno. Klub se nalazi na istočnoj strani otoka gdje se gostima najavljuje kako mogu uživatzi u sjajnim DJ setovima i koktelima ali mogu i jesti u restorantskom dijelu kluba. Pored toga, nudi se moghućnost uzimanja hrane za vani koju jedete na plaži, a za tu hranu zadužena je kompanija Pharrella Williamsa. Dakle, jedete Williamsovu hranu, fotografirate se za Instagram ispred umjetničkih instalacija Mirande Makaroff i osjećate vibru Davida Lyncha.

Ovo nije prvi puta da se David Lynch upustio u otvaranje noćnog kluba. Prije deset godina on je u Parizu otvorio Club Silencio koji je bio inspiriran njegovim filmom iz „Mulholland Drive“ 2001. godine.

Komentiraj