Dave Grohl otkrio da mu je najveća želja biti bubnjar u bendu svoje kćeri

Dave Grohl otkrio je kako mu je jedna od najvećih želja svirati bubnjeve u bendu svoje kćeri koja  je otpjevala prateće vokale na najnovijoj ploči Foo Fighters. 14 godišnja Violet otpjevala je prateće vokale na desetom albumu Foo Fightersa ‘Medicine At Midnight’ koji izlazi 5. veljače.

“Svaki dan oko dva ili tri sata napravio bih pauzu i otišao po nju iz škole. Ponekad bi se poželjela vratiti na našu probu i sjedila bi na kauču i radila domaću zadaću.”, izjavio je neki dan Dave Grohl za BBC. „Jednog dana naš producent Greg Kurstin rekao je:„ Hej, Violet, želiš li otpjevati prateći vokal? I stala je iza mikrofona, odradila nekoliko snimki i refren za pjesmu ‘Making A Fire’. Činilo se vrlo prirodno, ali ne i službeno sve dok moj računovođa nije nazvao prije nekoliko mjeseci i pitao kome da uruči ček za njezin doprinos albumu. Pitao sam ga o čemu govori a on mi je odgovorio da je Violet pjevala na albumu i da treba biti plaćena za sudjelovanje. Odmah sam mu rekao da to uplati meni a ja ću joj to staviti na račun kada napuni 18. godina.“ , ispričao je Grohl te nastavio hvaliti svoju kćer.

“Violet je nevjerojatno talentirana glazbenica. Može uzeti instrument i naučiti ga u roku od tjedan dana. Ima savršen glas i odlično pjeva. Biti  bubnjar u njezinom bendu jedna je jedna od mojih životnih želja.”

Komentiraj