Dave Grohl i njegova mama obišli majke brojnih glazbenika i snimili o tome seriju

Riječ je o dokumentarnoj tv seriji „From Cradle to Stage“ (‘Od kolijevke do pozornice’) u kojoj frontman grupe Foo Fighters Dave Grohl i njegova majka Virginija Hanlon Grohl obilaze majke brojnih glazbenika i razgovaraju s njima.  Seriju je režirao Dave Grohl, a  prva epizoda ove dokumentarne tv serije trebala bi stići na Paramountov streaming servis Paramount + 6. svibnja, što je ujedno i Majčin dan.

Kao što je prikazano u novom traileru, serija će pratit Davea Grohla i njegovu mamu Virginiju Hanlon Grohl kroz priče o vezama šestorice drugih glazbenika i njihovih majki. Gosti glazbenika i majke koji će se pojaviti u seriji su Dan Raynolds iz grupe Imagine Dragons i njegova majka Christine Raynolds, potom Pharrell Williams s mamom Carolyn Williams, američka country pjevačica Amanda Lambert i njezina majka Bev Lambert, kantautorica Brandi Carlile i majka Teresa Carlile, gitarist grupe Rage Against the Machone Tom Morello s mamom Mary Morello te Rusheva Geddy Lee i Mary Weinrib.

“Krenula sam na put sa sinom Davidom istraživati ​​priče majki glazbenika”, rekla je povodom dokumentarne tv serije majka Dave Grohla Virginia. „From Cradle to Stage“ temelji se na istoimenoj knjizi Virginije Grohl iz 2017. godine, u kojoj je razgovarala s drugim majkama poznatih glazbenika, poput Janis Winehouse, Marianne Stipe i drugih. “Vjerujem da je odnos između glazbenika i njihove majke toliko važan jer je to temelj njihovog razumijevanja ljubavi, koja je zasigurno najveća muza svakog umjetnika”, rekao je Grohl o seriji u izjavi za medije.

 

Komentiraj