DAVE GROHL Frontmen Foo Fightersa prozvao Taylor Swift: ‘Mi sviramo uživo’

Autor:

Dave Grohl of Foo Fighters performs during an "Austin City Limits" live taping Thursday, Oct. 12, 2023, in Austin, Texas. (Photo by Amy Harris/Invision/AP)

Amy Harris

Dave Grohl, frontmen američke grupe Foo Fighters, prozvao je pjevačicu Taylor Swift tijekom svog koncerta na stadionu u Londonu u subotu. Taylor Swift te večeri nastupala je na stadionu Wembley na drugom kraju grada u sklopu svoje turneje The Eras, a Dave se našalio na račun pop zvijezde.
“Ranije smo se šalili o turneji Taylor Swift. Znam da je ona na svojoj turneji Eras. Čovječe, ne želiš osjetiti bijesnu Taylor Swift. Stoga volimo zvati našu turneju ‘Errors’ (pogreške) jer osjećam da smo imali više od nekoliko razdoblja (eng. Eras), a i više od nekoliko jebenih pogrešaka. Samo nekoliko. To je zato što zapravo sviramo uživo. Samo kažem. Vi volite sirovu, živu rock ‘n’ roll glazbu, zar ne? Onda ste došli na jebeno pravo mjesto”, rekao je publici.

Taylor Swift je dan poslije suptilno odgovorila na Grohlove komentare nakon što je dobila ovacije na Wembleyju. Pohvalila je svoj bend i rekla: “Svaki član mog benda, svaki član naše ekipe, cijeli moj bend koji će svirati uživo za vas večeras tri i pol sata zaslužili su sve pohvale. I svaki moj kolega izvođač. A vi ste nam to tako velikodušno pružili da to nikada nećemo zaboraviti.”
Prilično čudi da je Grohl to javno rekao jer se 2018. prisjetio kada ga je Taylor Swift “spasila” na zabavi koju je organizirao Paul McCartney. Slavni Beatles je odsvirao pjesmu na klaviru, nakon čega su se “svi okrenuli prema meni i rekli: ‘Ajde, Dave, odsviraj ti jednu pjesmu!'” “Ne znam svirati klavir i u tom sam trenutku bio malo izvan sebe i pomislio sam: ‘O moj Bože, što da radim? Što da radim?,’ a u tom trenutku Taylor Swift je ustala i rekla ‘Ja ću svirati’ pa mi je spasila guzicu”, rekao je tada.
Mnogi su na društvenim mrežama nagađali da je to njegov odgovor na to što su gomile obožavatelja Taylor Swift početkom godine maltretirale Grohlovu kćer na internetu. Nakon što je 17-godišnjakinja Violet objavila da pjevačica posvuda leti svojim privatnim avionom, navodno su joj prijetili smrću, a Taylor Swift nikad nije osudila reakcije svojih obožavatelja.

UVJETI PRENOŠENJA ČLANAKA: Svi članci objavljeni u izdanjima Nacional News Corporationa njegovo su vlasništvo. Nacional News Corporation dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka iz svojih izdanja u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka isključivo kao kratku vijest od najviše deset redaka (300 znakova) uz obavezno navođenje izvora. Nacional News Corporation tužit će prekršitelje pred sudom u Zagrebu.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.