facebook.com

Dave Clarke i Silicone Soul otvaraju Future Scope sezonu velikih evenata u klubu Boogaloo

Svjetski poznati DJ-i Dave Clarke i Silicone Soul (Graeme Reedie) te provjerene domaće snage koje predvodi Petar Dundov u subotu 10. rujna otvorit će serijal velikih Future Scope evenata u zagrebačkom klubu Boogaloo i time najaviti niz odličnih gostovanja u spomenutome klubu.

Spomenutom dvojcu pridružit će se i odabrana domaća postava pa će tako uz Dave Clarkea na glavnom flooru nastupati naš najcjenjeniji DJ i producent Petar Dundov, techno live dvojac F.O.R.M. te rezident Future Scope programa Shi Pe, dok će na malom flooru uz Silicone Soul nastupati i zagrebački DJ Matya.

Početak večeri zakazan je u 23 sata, a ulaznice su u pretprodaji dostupne svakim danom u Caffe Baru Bizarre (Importane centar, Grad Zagreb) te na blagajni kluba Boogaloo (Vukovarska 68, Grad Zagreb).

Ulaznice se mogu se pronaći na svim prodajnim mjestima, kao i u sustavu Entrio i Eventim!

Službeni after party zakazan je od 6 sati ujuto u Taboo klubu (Grgura Ninskog 2, Grad zagreb) gdje će vas glazbom budnima držati Shi Pe i Matya.

Ovim partijem ujedno kreće jaka sezona zagrebačkog kluba Boogaloo koji od velikih imena do kraja ove godine, u sklopu velikih Future Scope partija na dva floora, sprema ugostiti imena kao što su: Slam, Ramon Tapia, Sam Paganini, Anna i dr.

Kreće sezona velikih Future Scope partya
Kreće sezona velikih Future Scope partya

Osim velikih evenata, Boogaloo sprema i serijal manjih evenata u takozvanom ‘Small Roomu’, gdje će nastupati imena kao što su Terry Francis, Jewel Kid, Freemasons, kao i brojne druge organizacije sa scene – Casa, TrancePort…

U klubu će isto tako, osim bogatog programa elektronske glazbe, biti organizirani i mnogi koncerti te eventi s glazbom iz 80-ih, a i velika novost je i to da će raditi i preko dana kao caffe bar koji će imati cijene prilagođene studentskom džepu. Sve ostale informacije o klubu pratite na službenoj Facebook stranici.

Komentiraj