Dino Stanin/PIXSELL

DARUVARAC U PRITVORU “Gurnuo je momka, pao je preko stolice”

Darko Kovačević Daruvarac, koji je zbog premlaćivanja 18-godišnjakinje u Zadru nepravomoćno osuđen na pet godina zatvora, ponovno je završio u pritvoru. On je u subotu oko 18 sati na terasi kafića na zadarskoj Puntamiki u Boriku, nasrnuo na 24-godišnjeg muškarca i pritom mu prijetio iz zasad nepoznatog razloga, a mlađi muškarac prijavio ga je policiji.

“Porječkali su se zbog nečega od prije, to traje već neko vrijeme. Koliko znam, počelo je na Facebooku Počelo je verbalno, svađali su se. A onda je “Daruvarac” gurnuo momka. Mladić je pao preko stolice. Nakon što je mladić ustao, krenuo je prema njemu, a “Daruvarac” se počeo povlačiti”, ispričao je svjedok za portal Index.

Glasnogovornica PU zadarske Ivana Grbin izjavila je kako je u subotu oko 18 sati najprije došlo do verbalnog sukoba, a potom i naguravanja između 24-godišnjaka i 32-godišnjaka nakon čega je 24-godišnjak podnio kaznenu prijavu zbog prijetnje koju mu je uputio 32-godišnjak. 32-godišnjak je potom priveden u prostorije Policijske uprave zadarske i nad njim se provodi kriminalističko istraživanje.

Kovačević je u pritvoru prenoćio, a danas se nastavlja kriminalističko istraživanje.

Komentiraj