‘UDRUŽENI ADVENTSKI PODUHVAT’: Dario Juričan objavio prvi foršpan za film ‘Kumek’

Dario Juričan jutros je objavio prvi foršpan za film ‘Kumek’, koji bi se premijerno trebao prikazati u travnju sljedeće godine.

U najavi se navodi kako je video ‘posvećen ekipi koja upravo operira na zagrebačkom Adventu, a nastao je u produkciji Hrcina za potrebe filma Kumek, na manifestaciji Ljeto na Zrinjevcu, 19.7.2019. godine’.

Najavu Darija Juričana prenosimo u cijelosti:

“Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba, Uskokova redovna mušterija, u slobodno vrijeme rezač etiketa, dolazi na otvaranje Ljeta na Zrinjevcu kojeg organizira kralj zagrebačkog Adventa s najvećim brojem kućica – Denis Mohenski. Veza Mohenskog i Bandića je Bandićev vozač Zdravko Krajina. Krajina se privatno druži s Mohenskim, bio mu je između ostalog i na otvaranju vile u Novigradu.

U slobodno vrijeme Krajina zarađuje sa svojom tvrtkom Eko sajam rentanjem štandova na glavnom zagrebačkom Trgu. Krajina je dao na Sudu, prema navodima Uskoka, kao svjedok u aferi Agram, u kojoj je Bandić prvooptuženi, lažni iskaz.

Bandiću na rukoljub dolaze i Anita i Darko Tuček, ključni svjedoci u aferi Bundekfest. Darko Tuček optužio je Bandićevog pajdu Zdenka Antunovića za uzimanje mita. Bandić je godinama opstruirao Tučeke da organiziraju festival na jezeru Bundek. Sve dok 2018. nije krenuo sudski proces – afera Bundekfest, onda im je došao i na otvaranje festivala.

Tuček renta preko svoje tvrtke Fest kućice kraljevima Adventa. Tuček je također viđen kako u ljeto 2019. silazi s mitskog kata iznad bistroa Deno od Denisa Mohenskog u kojem se održavaju po Zagreb ključni sastanci. Robert Ljutić neformalni je tjelohranitelj Milana Bandića; formalno je zaposlen u Uredu gradonačelnika – Protokolu. Ljutić je prvooptuženi u aferi Čokolada. Svi ostali u toj aferi već su na Županijskom sudu priznali krivnju”, napisao je na Facebooku.

UDRUŽENI ADVENTSKI PODUHVAT…Ljeto na Zrinjevcu, 19.7.2019.Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba, Uskokova redovna…

Posted by Želim biti Milan Bandić predsjednik RH on Thursday, December 26, 2019

Komentiraj