Dario Čanađija raskinuo sa Slaven Belupom i prešao u Goricu

Dario Čanađija je novi igrač Gorice s kojom je potpisao trogodišnji ugovor nakon što se razišao sa Slaven Belupom. Osim njega klub iz Koprivnice je napustio i Karlo Plantak, a obojica su proteklih tjedana bili prebačeni u drugu momčad Farmaceuta.

Čanađija se u Slaven Belupo vratio iz Rijeke u veljači ove godine dogovorivši dvogodišnju suradnju no ona nije potrajalo na duži period.

Debi za novi klub će u dresu s brojem 77 imati već u srijedu kada momčad Sergeja Jakirovića u finalu kupa Nogometnog saveza Zagrebačke županije igra s Kurilovcem.

Nakon potpisa ugovora 25-godišnji veznjak je izjavio:

Sretan sam što sam došao u Goricu, klub koji je prošle godine kao novi u ligi pokazao da je vrlo ozbiljan, da teži visokim mjestima. Upravo zato sam iznimno sretan što mogu biti tu. Nadam se da ću moći pomoći klubu da ostvari svoje ciljeve za ovu sezonu.

Osim već spomenutih klubova Čanađija je u dosadašnjoj karijeri bio i član Mladosti iz Ždralova, Bjelovara, Varteksa, Spezije i Olimpije. S Rijekom je osvojio prvenstvo i dva kupa, a sa slovenskim klubom kao posuđeni igrač s Rujevice dvostruku titulu u sezoni 2017./18.

Velikogoričkog prvoligaša su u aktualnom prijelaznom roku pojačali i  Jiloan Hamad, Hrvoje Babec, Patrik Periša, Maks Juraj Čelić te nizozemski stoper Matthew Steenvoorden dok su klub napustili Oboabona, Marko Veriga, Giorgi Mchedlishvili, Igor Čagalj, Dinko Matošević, Adrian Zenko i Ronaldo Deaconu.

Komentiraj