Slavko Midzor/PIXSELL

DARIJO SRNA “Protiv Bugara sam uvijek bio dobar, a za Hrvatsku igramo s ponosom i veseljem”

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacija Dario Srna u petak je najavio utakmicu protiv Bugara, koja se igra u subotu na praznom Maksimiru. Pretposljednja je to utakmica kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo u Francusku sljedeće godine.

Srna ističe kako nijednom igraču nije ugodno ni lijepo igrati pred praznim tribinama, ali – ‘što je, tu je’. “Znamo koji je cilj pred nama, maksimalnih šest bodova, i vjerujem da Hrvatska uvijek pokazuje svoje najbolje lice kada je najteže. Tako će biti i protiv Bugarske od prve minute”, najavio je Srna.

 

  • Kapetan je rekao kako novi izbornik Ante Čačić ima veliko povjerenje u igrače, kao i oni u njega. “Želimo igrati svoj nogomet i sami sebi vratiti samopouzdanje. Želimo se vratiti na pobjedničke staze”, rekao je Srna.

 

“Uvijek sam dobro igrao protiv Bugarske i sigurno ću opet dati sve od sebe, no rezultat je jedini važan, on nas ostavlja u utrci za Europsko prvenstvo, a mi za svoju državu igramo s ponosom i veseljem”, dodao je.

Jedina tema o kojoj je Srna danas pričao bile su predstojeće kvalifikacijske utakmice, a o otkazu Niki Kovaču te stanju o hrvatskom nogometu Srna će progovoriti, kako je najavio, nakon Malte.

Komentiraj