Danijel Pranjić postao igrač i trener ciparskog drugoligaša

Iznenađujuće vijesti stižu s Cipra. Bivši hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić postao je trener i igrač tamošnjeg drugoligaša Omonia Psevde. Pomoćnici će mu biti Marin Oršulić i Filip Majić, a igrački kadar su pojačali hrvatski nogometaši Darijan Žarkov, Martin Musulin, Stjepan Šalić, Luka Pačar, Mihovil Šutalo i Marijan Šuto.

“Sretan sam i ponosan što započinjem novo poglavlje moje karijere kao trener Omonia Psevda. Također ću i igrati ove sezone, ali zajedno sa svojim pomoćnicima preuzimam odgovornost za trenerski posao u klubu. Moje zadovoljstvo je još veće jer sam dobio mogućnost da kadar pojačam s dobrim i talentiranim igračima iz moje domovine, kao i s pomoćnim trenerima. Želim se zahvaliti predsjedniku kluba Costas Georgiou koji je omogućio da se ovo realizira kao i navijačima kluba na srdačnoj dobrodošlici koju su mi iskazali.”, poručio je Pranjić putem svog službenog Facebook profila.

38-godišnji Pranjić je u dresu hrvatske nogometne reprezentacije upisao 58 nastupa i jedan pogodak, a u bogatoj igračkoj karijeri nosio je dres Papuka, Belišća, Osijeka, Dinama, Heerenveena, Bayern Munchena, Sporting Lisabona, Celte, Panathinakosa, Kopera, Anorthosisa te Agia Nape. Može se pohvaliti osvajanjem njemačkog prvenstva, kupa i superkupa te grčkog i nizozemskog kupa, a s Vatrenima je bio sudionik Europskog prvenstva 2008. i 2012. godine te Svjetskog prvenstva 2014. godine.

Komentiraj