Ovlašteni intstitut odnosa s javnošću CIPR (Chartered Institute of Public Relations), u četvrtak (14.09.) održava godišnji ručak s pozvanim članovima.

Najveća organizacija stručnjaka iz profesije odnosa s javnošću izvan Sjeverne Amerike, koja čini vodeće predstavničko tijelo za PR profesiju i industriju u Europi, pozvala je direktora Apriori Worlda, Danijela Koletića na ovaj svečani domjenak.

Na poziv uglednog britanskog stručnjaka za upravljanje reputacijom, gospodina Charlesa Skinnera, koji je svoju karijeru gradio na različitim pozicijama od Ministarsrtva vanjskih poslova UK, Commonweltha i Buckhingam palače, gospodin Koletić će biti jedini predstavnik iz ovog dijela Europe.

Na događaju će prisustvovati zanimljiv govornik, Lord Dobbs. Poznati autor knjige ‘House of Cards’, čiji je odnos s Margaret Tacher kasnije stvorio popularnu Netflixovu seriju. Svoj govor će održati na lokaciji Black Rod’s Garden u podne, koji se nalazi u gornjoj kući Parlamenta House of Lords.

Cilj prestižnog eventa je unaprjeđenje profesije, stvaranje novih kontakata, osposobljavanje, stjecanje kvalifikacija i stalnog stručnog usavršavanja.

Komentiraj